Alla kan städa. Vi gör affärer av det!

hander.jpgHur skulle det vara att minska sin egen miljöpåverkan genom att bara byta serviceleverantör.

Vilka dolda kostnader skulle vi hitta, om vi gemensamt gjorde en ordentlig genomgång av er service behov.

Ospecificerade extrafakturor? Onödiga underhållskostnader på grund av felaktig städning? Städning av utrymmen som inte längre används?

Oavsett hur ert behov ser ut lovar vi att Clean 4 U kan hjälpa er att bli effektivare. Först analyserar vi vad behovet är för daglig hygien, och periodisk underhåll. Därefter fastställer vi vilka maskiner och verktyg som ska användas och schemalägger tjänsten.

När analyserna är färdigt, får du vår offert. Den är komplett med tydliga instruktioner, enkelt och med transparanta kalkyler.

När tjänsten väll sätts igång tar vi fram en objektspärm med all information om tjänsten alltså våra arbetsuppgifter. Objektspärmen är en hjälpreda för vår personal och finns hos våra kunder vilket innebär att kunden kan kontrollera tjänsten i vilket skede som helst.

Behöver ni hjälp med något mer när vi är här?

Varje företag brukar ha en klippa som alla lutar sig mot, när det gäller att fixa praktiska sysslor. 

Vår tanke är att vara klipporna hos våra företag.

 

När Clean 4 U är på plats, kan vi ju lika gärna sköta allt det där som de flesta på din arbetsplats tycks tro fungerar automatiskt. 

För vem ska annars ta hand om konferensrummet, pentryt, kaffeautomaten, diskmaskinen, vattna blommor och alla dessa kaffekoppar som finner ro på varje ledig yta? 

 

Och är det rimligt att ha en leverantör för papper, en för pennor, en för pulverkaffe, en för hygienmaterial.

Vi kan hjälpa dig att skapa en effektivare arbetsplats, samtidigt som vi ökar trivseln. Detta på ett miljövänligt och hälsosamt vis.

Därför är vår stående fråga om det är något mer vi kan göra för er?

OK